Dijous, 2 febrer 2023
  • Dijous, 2 febrer 2023
La Bustia Gasulla Martorell

Gasulla guanya un premi important de composició per segona vegada consecutiva

Per 16 de desembre de 2022 a les 18:00 0 127 Visites

El compositor martorellenc ha destacat amb ‘La font de la reina’ en el Premi Mestre Conrad Saló 2022

El compositor martorellenc Daniel Gasulla ha guanyat el 12è Premi Mestre Conrad Saló 2022 de composició de sardanes amb ‘La font de la reina’. El guardó té una dotació de 1.800 euros i el convoca l’Ajuntament de La Bisbal amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Gasulla ha comentat que es tracta “d’un dels premis més importants en el món sardanista. No a nivell popular, aquest seria el de La Sardana de l’Any, però sí entre els guardons amb jurat que valora la composició de la peça”.

‘La font de la reina’ “és una de compromesa a nivell tècnic, amb acords per quartes. És una peça molt especial i sembla que al jurat li va agradar”, ha comentat Gasulla.

El martorellenc no va poder recollir el guardó presencialment perquè estava a Londres, però ho va fer la seva mare. La gala es va celebrar al Teatre Mundial de La Bisbal d’Empordà el 10 de desembre.

És la segona vegada consecutiva que Gasulla guanya aquest premi. Ho va fer l’any 2018 amb ‘El camí dels Empedrats’, mentre que l’any 2020 no es va celebrar el concurs a causa de la pandèmia.

Fotografies: La mare de Daniel Gasulla recull el Premi Mestre Conrad Saló de composició / Daniel Gasulla [Aj Martorell]

Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies