Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia contenidor Sant Joan a Masquefa

Incendis per la revetlla i en habitatges, els successos destacats del cap de setmana de Sant Joan

Per 25 de juny de 2024 a les 17:00 0 631 Visites

S’han registrat focs a Martorell, Olesa, Esparreguera, Gelida i Masquefa

La revetlla de Sant Joan ha transcorregut sense incidents de rellevància, segons han informat des de Bombers, ADF o Protecció Civil a La Bústia.

A Martorell s’han registrat dos petits focs agrícoles: el diumenge 23 de juny a les 19.04h han cremat uns 200m2 d’herba seca al costat del pont de la carretera de Terrassa. El mateix dia a les 22.15h s’ha registrat un petit incendi al marge de la carretera B-224.

A Olesa, el 24 a les 00h ha cremat una zona de matolls a la C-55 en direcció Manresa.

A Esparreguera, els veïns van alertar sobre un possible foc a la zona de la piscina abandonada de Mas d’en Gall. L’ADF d’Esparreguera que estava fent un servei de prevenció a la foguera de Can Sedó, es van desplaçar i es van trobar una petita foguera feta amb troncs i branques que van apagar amb motxilles d’aigua.

A Gelida, durant la revetlla, a les 00.26h del dia 24 ha cremat un arbre a les Escoles Velles, al carrer Sant Lluís número 33. Un cohet hauria impactat contra un xipré, expliquen des de l’ADF de Castellví, que es va traslladat al lloc juntament amb els Bombers i la Policia Local.

També durant la revetlla, Protecció Civil de Masquefa informa d’un incendi d’un contenidor dins del nucli urbà que van apagar juntament amb la Policia Local.

En altres successos aliens a la revetlla, a Esparreguera ha cremat una assecadora en un habitatge de la plaça de la Pagesia el dia 24 a les 13h.

I a Masquefa, Bombers, Protecció Civil i Policia Local han fet una intervenció conjunta per un incendi en un habitatge, el 21 de juny.

Fotografia de portada: Protecció Civil i Policia Local de Masquefa apaguen un foc en un contenidor la nit de Sant Joan [Protecció Civil]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: