Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Jornada Urgencies FHSJDM

La primera jornada d’urgències del Baix Llobregat Nord aplega més de 100 professionals

Per 25 de juny de 2024 a les 12:00 0 294 Visites

D’atenció primària, intermèdia, d’urgències d’aguts i subaguts i d’emergències han participat en la trobada organitzada per l’Hospital comarcal de Martorell

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha celebrat la I Jornada d’Urgències del Baix Llobregat Nord al Molí Fariner de Martorell, que ha comptat amb la participació de 120 persones relacionades amb les urgències hospitalàries.

Mònica Botta, gerent de CatSalut Regió Metropolitana Sud, Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM, i Pablo Escánez, cap del servei d’Urgències de la FHSJDM, han inaugurat la trobada, que ha tingut com a eix central compartir coneixements i formes de treballar amb una visió assistencial comarcal. També s’ha posat en valor la implicació d’un nombre elevat de diferents disciplines en l’atenció urgent d’un pacient i s’ha parlat del món de la intel·ligència artificial en l’àmbit de la salut.

La jornada ha comptat amb professionals de la salut d’atenció primària, d’atenció intermèdia, de serveis d’urgències d’aguts i subaguts i d’emergències.

Escáez ha destacat que “tenir una visió assistencial comarcal a Urgències és important perquè permet una efectiva coordinació entre els diferents serveis de salut d’una regió. Això garanteix una atenció integral i ràpida als pacients, optimitza els recursos disponibles i assegura una resposta adequada a les necessitats de la població en situacions d’urgència”.

Fotografies: I Jornada d’Urgències del Baix Llobregat Nord [FHSJDM]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat