Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Jana Fernandez i Nuria Marques

Jana Fernández, amb el seu equip, i Núria Marquès, premiades a la 25a Festa de l’Esport Català

Per 19 de desembre de 2021 a les 17:00 0 1099 Visites

La gala de guardons se celebrarà el 18 de gener

La castellvinenca Núria Marquès ha estat escollida Millor Esportista Paralímpica 2021 pel Jurat de la 25a Festa de l’Esport Català. A més, l’equip femení del Barça, on milita la sesrovirenca Jana Fernández, ha estat guardonat com a Millor Equip Català 2021.

Marquès aconsegueix aquesta distinció després de les medalles aconseguides als Jocs de Tòquio: una plata en els 100 esquena i un bronze en els 200 lliures.

Fernández s’ha proclamat campiona del triplet (Lliga, Copa del Rei i Champions) amb l’equip blaugrana.

Els guardons es lliuraran el pròxim 18 de gener del 2022 a l’Auditori AXA de Barcelona en un acte que es podrà seguir en directe per TV3.

La Festa de l’Esport Català va néixer l’any 1996 de la mà de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del diari SPORT. Es tracta d’una festa de lliurament de premis on es reconeixen els esportistes i entitats esportives catalanes. La cita és anual i assisteixen els millors esportistes i clubs catalans de l’any, així com personalitats de l’esport, la cultura, la política i la societat catalana.

Jana Fernández, tricampiona amb el Barça.

Núria Marquès, medallista en natació: “Tinc en ment els Jocs de París 2024 només acabar els de Tòquio”

Fotografia: Jana Fernández amb la Champions i Núria Marquès amb les dues medalles de Tòquio [@BarcaAcademy / @o_nuriamarques]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: