La Bustia Jana Fernandez Copa Reina

Jana Fernández, tricampiona amb el Barça

Per 31 de maig de 2021 a les 7:00 0 1140 Visites

La sesrovirenca guanya la Copa de la Reina i fa història amb el seu club

Després d’aconseguir la Lliga i la Champions, Jana Fernández ha guanyat amb el seu equip, el Barça, la Copa de la Reina aquest diumenge a l’estadi de Butarque (Leganés). D’aquesta manera, el club blaugrana ha fet història convertint-se en l’únic equip del futbol estatal en aconseguir el triplet.

En aquesta competició les blaugranes han guanyat al Madrid CFF a la semifinal per 0-4 i al Llevant a la gran final per 4-2. En el primer partit, Fernández va saltar al camp al minut 79 substituint Marta Torrejón, mentre que en el segon va animar a les companyes des de la banqueta.

Aquesta fita tanca una temporada excepcional de les futbolistes blaugranes, tot i que encara els queda sis duels de lliga per disputar i on en joc hi ha únicament seguir invictes, ja que fins ara han guanyat tots els partits de la competició.

Fotografia: El Barça es proclama campió de la Copa de la Reina @janafernandez3 / Barça]