Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
Sant Andreu - La Bustia - Juan Jose Torres

Juan José Torres corre una marató en un pis de 50 metres quadrats

Per 25 d'abril de 2020 a les 18:00 0 1015 Visites

L’atleta santandreuenc suma 42 quilòmetres en més de 5 hores, gairebé 4.000 voltes a l’habitatge

En plena pandèmia pel coronavirus i confinats a casa, la majoria de persones cuinen, llegeixen o passen hores davant de les pantalles. En canvi, Juan José Torres, de Sant Andreu, ha fet una marató des de casa. Així, l’atleta va sumar 42 quilòmetres en cinc hores i mitja i calcula que haurà fet gairebé 4.000 voltes en un pis de 50 metres quadrats.

“El repte no era córrer una marató, però un amic em va explicar que ho havia fet i vaig decidir comprovar-ho”, explica a Ràdio Sant Andreu. “Més que una marató a casa, va ser una cursa d’obstacles. Havia d’anar amb compte de no trepitjar els dos gossos que tinc o de no topar amb els mànecs de les portes”, subratlla.

Des que es va decretar l’estat d’alarma per la covid-19, Torres fa exercici diàriament i no perd la forma. És a l’espera que s’aixequi el confinament i pugui tornar a trepitjar l’asfalt.

Acostumat a competir en modalitats de marató i ultramarató, el santandreuenc explica que “amb tantes voltes pel pis, em feia més maldecap que no pas les cames. Mai m’hagués imaginat córrer una marató a casa”.

Torres va ser el guanyador de la 24a Cursa de Primavera de Sant Andreu, celebrada l’any passat.

Fotografia: Juan José Torres corrent pel passadís de casa seva [Foto cedida]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: