Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia presentacio Cursa Martorell 2021

La 22ª edició de la Cursa de Martorell supera els 400 inscrits

Per 11 de novembre de 2021 a les 17:25 0 497 Visites

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 21 de novembre i ja es poden fer les inscripcions

La 22ª edició de la Cursa de Martorell se celebrarà el 21 de novembre. L’esdeveniment esportiu està organitzat per la Regidoria d’Esports, amb la direcció tècnica del Martorell Atlètic Club i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme. Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de novembre a través d’aquest enllaç. Actualment hi ha al voltant de 450 inscrits.

La cursa començarà a les 10h al carrer de Josep Vilar i comptarà amb un recorregut de cinc quilòmetres que es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Hi haurà diferents categories, tant femenines com masculines: general; general local; sots 18; sots 20; sots 23 ; sènior màster 1; màster 2 i màster 3. A més, se celebraran tres curses de promoció per als més petits amb cinc categories: sots 8; sots 10; sots 12; sots 14 i sots 16.

Durant l’acte de presentació, que s’ha celebrat aquest dimecres, l’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que “queda una setmana i mitja i segur que guanyarem participació i estarem per sobre dels 500 inscrits. Una xifra interessant, tenint en compte que hi haurà una part important de nens i nenes”.

Nacho Pinedo, responsable tècnic de la cursa i membre del MAC, ha afirmat que “un dels objectius de fer la cursa de cinc quilòmetres és poder implicar la gent de Martorell en la nostra activitat. Gairebé un 50% de participants són gent del poble”.

L’atleta Meritxell Soler ha valorat que “és una cursa en ruta, que passa pel poble, que és molt accessible a la gent del municipi i que compta amb promocions infantils per tal d’ensenyar als nens i nenes que l’esport és accessible a tothom”.

El Martorell Atlètic Club organitza els dimarts i els dijous entrenaments oberts per tots aquells que vulguin preparar la cursa.

Fotografia: Acte de presentaació de la 22ª edició de la Cursa de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell