Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia 3a Fira Porrons Abrera 1

La 3a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera, en imatges

Per 8 de novembre de 2022 a les 7:00 0 702 Visites

L’alcalde i el regidor de Cultura fan una valoració de la festa

Abrera ha recuperat la Fira Gastronòmica dels Porrons amb una gran participació. S’ha celebrat del 4 al 6 de novembre. Divendres al carrer del Rebato, i dissabte i diumenge al Parc de Can Morral han acollit espais gastronòmics, el concurs d’aixecar i beure amb porró, tallers de cuina, activitats infantils i de cultura popular.

A l’espai gastronòmic han participat Can Martinet, La Tapa de Lucifer, Pizzeria Rebato, La Bruixa, Pastisseria Duch, Llegums Gaadus i Carnisseria Massó, Forn de Pa Rebato i l’AGT. També el mercat de pagès amb petits productors del Parc Rural del Montserrat, entre altres amb Cal Garrigosa d’Abrera.

L’alcalde Jesús Naharro ha comentat que “són unes festes que combinen tradició, folklore català i música de DJ per amenitzar. Hem afegit espectacles infantils perquè tota la família pugui passar-ho bé i, sobretot, hem gaudit d’una gastronomia treballada pels comerços del nostre municipi, que s’han implicat en tot moment per oferir-nos diferents plats i tasts, ben acompanyats d’un bon porró”. També ha agraït a les persones que han estat a l’organització, la regidoria de Cultura; als col·laboradors de l’associació AGT; i la padrina, Ada Parellada.

Per la seva banda, el regidor de Cultura Francisco Sánchez ha destacat que ja estan “pensant en la quarta edició. Intentarem que Abrera sigui un referent per a la gastronomia perquè els nostres restauradors puguin mostrar tot el que poden fer i que nosaltres puguem gaudir-ne”.

Elies Barrera, guanyador del concurs de beure amb porró i Ada Parellada, padrina de la Fira.

Des de La Bústia fem un recull d’imatges de la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera:

Fotografies: La tercera edició de la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera [Lluís Gutiérrez / La Bústia / Aj Abrera]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Cultura