Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Fira Porrons Abrera 14

La 4a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera, en imatges

Per 20 de novembre de 2023 a les 22:00 0 367 Visites

S’han pogut trobar propostes gastronòmiques tradicionals i han participat diferents establiments locals

Abrera ha celebrat aquest cap de setmana la 4a Fira Gastronòmica dels Porrons, organitzada per l’Ajuntament i amb la col·laboració de Sound Land i establiments i entitats abrerenques. Els establiments locals que han participat en la fira d’enguany han estat Can Martinet, Kenaz, L’Embolic, Bar de la Biblio, Gaadus-Càrniques Masó-Ca l’Antonia, Pizzeria Rebato i Pastisseria Duch, a més del Celler de Cal Garrigosa.

L’alcalde Jesús Naharro ha dit que ha estat “un èxit. Ha estat una fira on ha vingut molta gent i hem comptat amb la col·laboració de comerços i hostaleria local del municipi i d’una organització perfecta, precisa i animada. Hem tingut activitats gastronòmiques, però també d’oci i productes de proximitat”.

Naharro ha destacat “la vibració de les persones, amb ganes de sortir al carrer i gaudir d’aquest temps”, així com la feina “del departament de Cultura i de Promoció Econòmica, als que vull donar les gràcies. També als veïns i veïnes que han donat calor i color a la festa”.

Francisco Sánchez, regidor de Cultura, també ha fet una valoració “molt, molt, molt positiva. Hem posat el llindar alt. En anys anteriors sempre hem tingut restauradors d’Abrera que, per sort, mai han faltat. Aquest any el 100% han estat del nostre municipi”.

Maite Novell, regidora de Promoció Econòmica i Turisme, ha dit que “els restauradors del nostre poble estan molt contents. Han fet feina i uns plats exquisits, des de mandonguilles mar i muntanya fins a una pizza o un taco amb mongeta i botifarra, molt típic d’aquí, i uns pastissos que enamoren”.

Xavier González, conseller de Turisme del Baix Llobregat, s’ha dirigit als abrerencs dient que “teniu una festa molt maca, i l’hem de gaudir i compartir amb la resta de veïns i veïnes, que al Baix Llobregat som molta gent, i hem de voltar d’un lloc a un altre per reconèixer les bones festes, dinamitzar el comerç i fer pinya”.

Feliu Grau, un dels padrins de la Fira, ha comentat que estan “molt contents de poder continuar estant aquí donant suport a l’hostaleria i el vi de la comarca”. Per la seva banda, Toni Albiol, ha remarcat que per a ell “és un autèntic orgull perquè sóc de la comarca, em dedico a aquest sector i és un goig que hi hagi ciutats que recuperen la cultura del vi”.

Els padrins i els aixecadors del porró, protagonistes del primer dia de la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera 

Fotografies: La Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera [La Bústia / Aj]

Print Friendly, PDF & Email