Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Colonia Sedo Esparreguera

La Colònia Sedó d’Esparreguera reobre les portes del museu

Per 15 de setembre de 2020 a les 17:00 0 987 Visites

Les visites seran els matins de dissabtes, diumenges i festius

El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera ha reobert les portes després de l’estiu. Ho ha fet amb totes les mesures preventives, les recomanacions sanitàries i higièniques prescrites i amb totes les condicions necessàries per facilitar les visites. Durant la visita la mascareta és obligatòria i es disposa de gel hidroalcohòlic.

L’horari d’obertura del Museu és dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h. Els visitants poden optar per la modalitat de visita lliure o per la de visita guiada, però en tots dos casos l’aforament es limitarà a un terç del màxim permès. Les visites guiades seran d’un màxim de 10 persones i s’ha de fer reserva prèvia.

La Colònia Sedó va ser durant més de 130 anys la colònia tèxtil més gran d’Espanya. Hi van arribar a treballar unes 4.000 persones, una tercera part de les quals vivia a la colònia obrera, mentre que la resta venien dels pobles dels voltants, especialment d’Esparreguera i Olesa.

És un dels espais emblemàtics d’Esparreguera i el passat mes d’abril l’Ajuntament va fer el primer pas cap a la declaració com a Bé Cultural d’interès Local.

Fotografia: La colònia Sedó, a Esparreguera, és un dels espais més rellevants de la comarca [Museu de la Colònia Sedó]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera