Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia dibuix Eva Miquelets Olesa

La Festa dels Miquelets d’Olesa, al dibuix de l’Eva Fernández

Per 3 d'octubre de 2023 a les 12:00 0 512 Visites

El cap de setmana previ a la celebració s’han organitzat diferents activitats

La Festa dels Miquelets d’Olesa començarà oficialment el 6 d’octubre, però aquest cap de setmana s’han dut a terme diverses activitats prèvies. El diumenge dia 1 s’ha celebrat un cicle de conferències amb historiadors del territori. En aquestes s’han explicat els fets ocorreguts a Olesa i a Catalunya durant la Guerra de Successió.

Aquest dilluns s’han realitzat activitats i tallers familiars que han servit d’assaig per als voluntaris que col·laboren en la festa.

A més, el 29 de setembre s’ha inaugurat ‘La Cofa Catalana’, una exposició de vestuari tradicional, procedent del Rosselló, que estarà oberta al públic fins al 15 d’octubre a la Casa de la Cultura. També s’ha dut a terme la visita ‘L’Olesa fosca i misteriosa del 1700’.

D’altra banda, s’ha obert la reserva de tiquets per al sopar popular. Tenen un preu de 15 euros per a adults i 8 per a infants i es poden adquirir a La Vermuteria, El Rebost de Casa i El Pebre. També es poden reservar les entrades a les visites guiades a través d’aquest enllaç.

 

La Festa dels Miquelets d’Olesa potenciarà les representacions i les visites guiades

Dibuix de l’Eva Fernández a l’edició de setembre-octubre de La Bústia.

Fotografies: Actes premis de la Festa dels Miquelets [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: