Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Festa Major Olesa

La Festa Major d’Olesa: revetlla de Sant Joan, Buhos i la Festa de la Llum, entre els actes més destacats

Per 17 de juny de 2022 a les 17:00 0 889 Visites

Se celebra des d’aquest dijous 23 al dilluns 27 de juny

Olesa celebra la Festa Major per Sant Joan, del dijous 23 al dilluns 27 de juny. Destaquen els actes de la revetlla de Sant Joan, l’espectacle piromusical ‘Odissea’, La Principal de la Bisbal, el concert de Buhos, la revetlla Super Gang i l’activitat Tastets de la nostra cuina amb música en directe amb la cantautora olesana Samira Sabal.

També la Rua i Festa de la Llum que se celebra el divendres 24 de juny a la plaça Fèlix Figueras i Aragay i a la plaça Catalunya. Igualment, serà protagonista la cultura popular amb la trobada de Gegants i Castellers i les sardanes de Festa Major amb la Cobla Vila d’Olesa.

La festa acaba el dilluns 27 de juny amb un pícnic-sopar a la zona del Llac del Parc Municipal. Durant els dies de Festa Major els joves gaudiran de diverses nits amb concerts i DJs.

L’alcalde Miquel Riera explica que “enguany ens deslliurem de les restriccions i la festa tornarà a ser plena, els carrers i les places acolliran, durant les nits més curtes de l’any, una alegria desfermada ben merescuda. Compartirem la cultura, la festa i la tradició des dels valors que fonamenten la nostra convivència”.

Actualització del 23 de juny: L’enlairament de fanalets queda suspès per les restriccions de la Generalitat.

Fotografia: La Festa Major d’Olesa començarà amb els actes de Sant Joan, com l’encesa de la foguera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: