Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia FM Abrera fi de festa

La Festivitat de Sant Pere d’Abrera, un èxit telemàtic

Per 15 de juliol de 2020 a les 17:00 0 850 Visites

Els actes es poden reviure en qualsevol moment a través d’Internet

Del divendres 26 al dilluns 29 de juny es va celebrar la Festivitat de Sant Pere a Abrera amb activitats presencials i d’altres telemàtiques. A les xarxes socials, l’èxit de participació ha estat un èxit: els vídeos a Instagram sumen més de 3.000 visualitzacions i els vídeos publicats al canal de YouTube més de 1.000.

Molts dels actes que es van retransmetre en streaming es poden reviure. En la primera jornada de festa, es va estrenar l’Exposició de la Gent Gran, un vídeo de l’actuació de Festa Major de la Coral Contrapunt i un vídeo del correfoc i piromusicual de la Colla de Diables Bram de Foc.

Dissabte 27 es va publicar la ballada de sardanes de la Colla Sardanista d’Abrera, un vídeo de la cercavila de la Festa Major 2019 amb l’Associació Cultural i Folklòrica i un vídeo de Combos de l’Escola Municipal de Música.

El diumenge es va estrenar un vídeo del Centre Excursionista d’Abrera, una altra de les actuacions infantils i solistes adults de l’Escola Municipal de Música i un vídeo resum del Pride Abrera dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+.

Altres propostes culturals es van poder seguir als canals d’Instagram, com l’Exhibició de Balls d’Entitats, amb Bailamos? i les Juventudes Rocieras, exhibicions de Vive y Baila i Pas a Pas, un vermut electrònic (@activat_abrera), el pregó de l’alcalde Jesús Naharro (@abrerainfo) i concerts joves i sessions de DJ (@casaldejovesabrera).

Activitats presencials

Seguint totes les mesures de seguretat, alguns actes es van celebrar de forma presencial, com la Mostra d’Entitats que s’ha pogut visitar fins aquest dissabte 11 de juliol. També l’espectacle infantil ‘Passa volant…reciclant!’ de la Companyia Tot Circ, Monòlegs a la plaça a càrrec de la Companyia Teatre Nus, la Trobada Seat 600 i un altre espectacle pels infants: ‘Contes encaixonats’, de la Companyia de Parranda. Més de 400 persones han gaudit d’aquestes activitats.

Fotografia: La majoria d’actes de la Festivitat de Sant Pere d’Abrera s’han pogut seguir telemàticament [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, C-Abrera, Cultura