Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia Festa Sant Pere Abrera 2018

Per Sant Pere, festa a Abrera

Per 25 de juny de 2020 a les 17:00 0 1606 Visites

Alguns actes són presencials i altres únicament es poden seguir telemàticament

Del 26 al 29 de juny, Abrera celebra la Festivitat de Sant Pere, ja que les mesures de seguretat i prevenció del coronavirus no permeten celebrar la Festa Major en el seu format habitual. La celebració compta amb activitats virtuals a través de les xarxes socials i també d’espectacles presencials amb aforament limitat i reserva prèvia de les entrades en aquest enllaç.

Les entitats són una part fonamental del municipi i per això enguany es vol homenatjar la seva tasca amb una Mostra d’Entitats a la Casa de Cultura. El dia 26 a partir de les 18.30h es posarà en marxa l’activitat, que es podrà visitar en grups a partir del dissabte 27 de juny fins el dissabte 11 de juliol amb horari de 17h a 20h.

El divendres 26 engegaran les propostes culturals a les xarxes socials. A les 19h, exhibició de Ball d’Entitats a través del perfil @activat_abrera, a les 21h l’alcalde Jesús Naharro farà el pregó, en directe a l’Instagram @abrerainfo, i a partir de les 22h se celebraran concerts joves i sessions de DJ a @activat_abrera.

Dissabte hi destaquen el ball d’entitats abrerenques (@activat_abrera) i concerts i sessions de DJ a càrrec de grups i joves del Casal de Joves (@casaldejovesabrera). A més, s’oferirà un espectacle infantil a càrrec de la companyia Tot Circ al pati de l’Escola Ernest Lluch, amb reserva prèvia.

Diumenge 28, a partir de les 12h hi haurà una trobada de Seat 600 que es podrà seguir des dels balcons i terrasses i a continuació un vermut electrònic. A la tarda, espectacle d’humor amb Improshow o Fumonologo, amb reserva d’entrada.

A més, amb motiu del Dia de l’orgull LGTBIQ+, Abrera celebrarà un acte commemoratiu a l’amfiteatre del Centre Polivalent a càrrec de companyia Teatre Nus. També caldrà reserva per accedir-hi i es podrà seguir a @activat_abrera.

Per finalitzar els actes, el dilluns 29 hi haurà sessió de portes obertes virtuals i el 35è Aniversari de Ràdio Abrera, la celebració de la missa per Sant Pere i l’espectacle infantil Contes encaixonats a càrrec de la Cia. de Parranda, amb aforament limitat i entrada gratuïta. Com a fi de festa, es llançaran 3 coets amb efecte tro.

Programa de les festes d’Abrera 2020.

Fotografia: Abrera celebrarà la Festivitat de Sant Pere. Imatge de les festes de l’estiu de 2018 [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, C-Abrera, Cultura