Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia BCN Salut Games 2021

La Fundació de l’Hospital de Martorell recapta més de 7.000 euros als BCN Salut Games

Per 14 de juliol de 2021 a les 11:00 0 695 Visites

Ha destinat part dels diners a l’associació Assotea de Martorell

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat un cop més als BCN Salut Games 2021. És una olimpíada solidària entre centres del sector sanitari que recapten diners que destinen a diferents centres.

Enguany, durant els mesos d’abril, maig i juny, 1.425 professionals de 22 centres sanitaris i de recerca de Catalunya han participat en les diferents modalitats dels BCN Salut Games. En total han aconseguit recaptar la xifra rècord de 7.092 euros, quasi el doble que l’any passat, que s’han destinat a 22 accions diferents seleccionades pels centres participants.

En el cas de la FHSJDM, els diners recaptats amb les inscripcions dels seus professionals s’han destinat a Assotea, l’associació de famílies de persones amb autisme del Baix Llobregat Nord, amb seu a Martorell. Han estat present amb 39 professionals que competien en bàsquet, futbol, pàdel, running, tennis taula i escape room.

L’esdeveniment BCN Salut Games està organitzat per A32 i compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces.

Fotografies: Participants del BCN Salut Games 2021 [BCN Salut Games]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat