Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia presentacio llibres I per que no i Mercats Figaflor Abrera

La Figaflor presenta dos llibres de proximitat

Per 11 de desembre de 2023 a les 12:00 0 284 Visites

Amb la mestra abrerenca Vanessa Coca i el seu conte ‘I per què no?’, i el periodista abrerenc Josep Sucarrats amb ‘Mercats’

L’espai cultural i llibreria La Figaflor d’Abrera presenta els pròxims dies dos llibres. El dijous 14 de desembre a les 18h és el torn de la presentació del conte ‘I per què no? / ¿Y por qué no?’ (Editorial Bellatera) de la mà de l’autora i mestra abrerenca Vanessa Coca Martín i les il·lustracions de la martorellenca Laura Gallofré.

El conte tracta la història inspirada en el fill de la Vanessa, el Juan, que volent ser ballador de flamenc vol trencar la creença patriarcal que els nens no ballen. El llibre està escrit en un llenguatge neutre no sexista, sense utilitzar el masculí de forma genèrica.

D’altra banda, el pròxim dijous 21 de desembre a les 18h es presentarà l’àlbum il·lustrat ‘Mercats / Mercados’ (Flamboyant) amb l’autor abrerenc Josep Sucarrats. Les il·lustracions són de Maria Sofroniu.

El periodista publicar l’àlbum just abans de la pandèmia i ara el presenta per primera vegada a Abrera coincidint amb l’arribada del Nadal, moment de regals i de grans àpats.

Fotografia: La Figaflor presenta ‘I per què no’ i ‘Mercats’ [La Figaflor]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura