Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia alguns autors i editor Descobrint historia Olesa

Edicions Paper d’Estrassa presenta ‘Descobrint la història d’Olesa’

Per 11 de desembre de 2023 a les 17:00 0 483 Visites

El llibre fa un recorregut històric pel municipi a través d’il·lustracions d’artistes locals i es dona a conèixer en un acte públic el dissabte 16 de desembre

Després de la gran acollida que va rebre el llibre ‘Descobrint Olesa’, arriba a Edicions Paper d’EstrassaDescobrint la història d’Olesa’, una obra on a través d’il·lustracions es fa un recorregut històric per Olesa a partir de la representació de quatre dates i quatre espais emblemàtics del poble i la seva evolució fins a l’actualitat.

Des de l’editorial expliquen que “aquest projecte continua amb els valors mateixos valors que l’anterior obra: donar a conèixer culturalment i històricament el municipi i posar en reconeixement el talent local”. També és un llibre pensat “per jugar i aprendre, una forma divertida de conèixer la història d’Olesa”. La idea original i la seva direcció és de Quim Moreno.

Els espais que apareixen en el llibre són el castell d’Olesa l’any 1714, amb la il·lustració de Ricardo Peregrina; l’Hotel Gori l’any 1899, il·lustrat per Biel Moreno; la plaça de les Fonts l’any 1920, il·lustrada per Montse Cascante; i la plaça de Catalunya i el Mercat Municipal l’any 1988, amb les il·lustracions de Jenifer Ambròs. Els textos són de Montse Font.

 

Presentació del llibre

L’acte de presentació de ‘Descobrint la història d’Olesa’ és el dissabte 16 de desembre a les 12h a l’Espai Paper d’Estrassa, al carrer dels Arbres, 12, d’Olesa. Amb la presència dels autors i l’editor i la presentació de Laia Santís.

 

Una editorial de proximitat

Edicions Paper d’Estrassa és una editorial d’Olesa de Montserrat fundada el 2008 amb l’objectiu d’oferir obres vinculades amb el territori que els envolta, tant de ficció com de divulgació històrica. Alhora, a través de les seves publicacions, busca promocionar el talent de proximitat. L’editorial és un projecte de DIC. Disseny i Comunicació.

 

El llibre i la inauguració de l’exposició ‘Descobrint Olesa’ es va presentar l’octubre de 2020.

Fotografia: De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Biel Moreno, Ricardo Peregrina, Montse Font i Quim Moreno amb exemplars del llibre ‘Descobrint la història d’Olesa’ [Edicions Paper d’Estrassa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat