Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia accident B224 prova alcohol positiva

Nou accident a la B-224 i amb prova d’alcohol positiva

Per 27 de febrer de 2021 a les 7:00 0 2936 Visites

En un altre a la mateixa carretera, un vehicle ha sortit fora de la via

Aquest divendres a les 14.45h s’ha produït un nou accident a la carretera B-224. Concretament, a la intersecció BV-2241 a la cruïlla de Sant Sadurní d’Anoia. Han estat implicats dos vehicles i han resultat ferides dues persones, una lleu i l’altra amb pronòstic molt greu, qui ha sigut traslladada a l’Hospital de Martorell.

Les primeres informacions recullen que l’accident s’ha pogut produir per la presumpta negligència d’un dels conductors, que no ha respectat la senyal de stop i ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues unitats del SEM, tres patrulles de CME, tres unitats de Bombers, una patrulla de la policia de Piera i una altra de Masquefa.

També aquesta setmana, dimecres, un accident a la mateixa carretera, al punt quilomètric 21 i molt a prop de la cruïlla de Sant Joan Samora, va deixar dues persones d’edat avançada ferides. Es van veure implicats dos vehicles, un dels quals va sortir fora de la via. Els dos ocupants van haver de ser rescatats, mentre que el segon vehicle va fugir.

Segons han explicat a la policia diversos testimonis, l’accident es podria haver produït quan el vehicle sinistrat que circulava en direcció Masquefa, va veure un altre que envaïa el carril contrari amb intenció de realitzar un avançament. El conductor del primer cotxe va desviar-se a la dreta i va sortir de la via per evitar el xoc frontal.

En l’operatiu van intervenir una unitat del SEM, una patrulla de la Policia de Sant Esteve i una altra de Masquefa.

Aquests accidents se sumen als dos últims registrats a la mateixa carretera en els últims dies: en un una persona va resultar ferida al bolcar el seu cotxe i en l’altre es van veure implicats dos vehicles.

Fotografia: Accident a la carretera B-224 [Policias en Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: