Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
la bustia hipofam

La nevera solidària de Castellví es lliura a Hipofam

Per 14 de juny de 2019 a les 12:00 0 813 Visites

 L’entitat local ha rebut 422,12 euros de donatius de la gent del poble

HipoFam ha rebut de mans del regidor de Cultura en funcions de Castellví de Rosanes, Josep M. Mitjans, els 488,12 euros de donatius recollits en la nevera solidària de la Festa Major 2019. HipoFam és una entitat que dedica els seus esforços a divulgar i donar suport a la investigació de la hipomagnesèmia familiar amb hipercalciúria i nefrocalcinosi. Des del 2015, HipoFam cofinança a un projecte d’investigació que es du a terme al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

La nevera solidària de la Festa Major és una iniciativa municipal que permet recollir durant el cap de setmana de més activitat festiva donatius que es destinen al suport d’entitats sense afany de lucre. La beguda de la nevera solidària és gentilesa de l’empresa Coca-Cola, i les persones que agafen un refresc de la nevera fan un donatiu que es destina, íntegrament, a una entitat.

El dia 2 de juny, i en un sorteig públic efectuat a la plaça del poble durant el berenar-sopar de final de festa major, es va escollir l’associació HipoFam com a beneficiària dels donatius recollits a la nevera solidària de la Festa Major 2019. Aquesta és la segona vegada que l’entitat resulta beneficiada, a través de sorteig públic, amb els donatius de la nevera solidària.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: