Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
Martorell - La Bustia - deixalleria mobil

La nova deixalleria mòbil de Martorell incrementa un 35% el nombre de residus recollits

Per 2 de febrer de 2020 a les 9:00 0 1080 Visites

L’ampliació horària ha provocat una major freqüència de pas pels buit punts de recollida de la ciutat

Martorell continua fent els deures en la recollida de residus. Des de la posada en marxa de la nova deixalleria mòbil s’ha registrat un augment d’un 35% del nombre de residus i materials recollits, ara fa set mesos.

L’increment de la recollida selectiva per part dels ciutadans de Martorell és fruit de l’ampliació horària del servei. Des del maig passat, es va incrementar la franja horària de tarda els dies laborables i els matins de dissabte.

Així s’han recomptat més de 5.000 entrades de materials i residus. Principalment, petits electrodomèstics (26%), ferralla (18%), piles (10%), roba i sabates (9%) i bombetes (6%).

Els punts de recollida de més afluència són les places de Pere Teixiné, de les Hores, de Mare Caterina Coromina i de la Rosa dels Vents. El servei ha comptabilitzat una mitjana de 400 usuaris al mes.

La nova deixalleria mòbil és un vehicle adaptat específicament per emmagatzemar un extens ventall de residus. El servei està gestionat pel Centre Especial de Treball Can Cases format per a persones amb discapacitat Intel·lectual.

Fotografia: La nova deixalleria mòbil té més rendibilitat que l’anterior [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat