Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia La Passio Esparreguera 1

La Passió d’Esparreguera supera els 5.800 espectadors aquesta temporada

Per 14 de maig de 2024 a les 7:00 0 209 Visites

L’entitat ha consolidat les dues versions de l’espectacle: la tradicional i el nou format

La Passió d’Esparreguera ha superat el nombre d’espectadors de la temporada anterior, arribant a una xifra de 5.811. Aquesta dada mostra la “consolidació de la trajectòria ascendent de l’espectacle”, segons destaquen des de l’entitat.

Des de La Passió han destacat que “aquest èxit no hauria estat possible sense la implicació i l’esforç dels gairebé un miler de persones que fan possible l’espectacle”. A més, enguany “s’ha registrat un notable interès per part de nous col·laboradors, que s’han volgut sumar a l’entitat amb entusiasme”.

En aquesta temporada s’han consolidat amb èxit les dues versions de l’espectacle. En fa dues, es va començar a oferir els dos formats: el tradicional i el nou format. La consolidació d’aquests “ha permès una millora en la configuració dels personatges, aconseguint una major expressivitat i emotivitat en la interpretació”.

A més, “s’ha millorat en fluïdesa i seguretat en els canvis d’escena del nou format, afavorint un desenvolupament gairebé ininterromput de la trama argumental”. Les millores en la sonorització han assegurat una millor experiència acústica.

La temporada de La Passió ha finalitzat amb un dinar de germanor al qual han assistit prop de 500 persones. Aquest acte significa el tancament de les representacions d’enguany i l’inici dels preparatius de cara a l’any 2025.

Fotografies: Temporada 2024 de La Passió d’Esparreguera [LPE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Esparreguera