Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia La Passio Olesa 2024 4

La Passió d’Olesa ha comptat amb uns 5.000 espectadors en les representacions d’enguany

Per 14 de maig de 2024 a les 8:00 0 234 Visites

L’entitat ha consolidat la versió actual de l’espectacle i fa una valoració satisfactòria de la temporada

La Passió d’Olesa ha comptat amb uns 5.000 espectadors en les 8 representacions d’enguany, “mantenint els resultats de la temporada anterior i en línia amb l’objectiu marcat”, segons han informat des de l’entitat.

L’entitat ha fet una valoració “molt satisfactòria. L’ambient durant tota la temporada ha estat molt positiu i ha estat àmpliament compartit, a banda i banda del teló, el reconeixement de la qualitat i de l’interès que suscita la proposta de La Passió”.

Des del punt de vista de l’espectacle “s’han aconseguit les fites proposades, que aquest any anaven adreçades a la consolidació de la versió actual. S’ha millorat la interpretació i l’agilitat en les transicions entre escenes i els canvis introduïts, tant a nivell textual com escènic, han donat els resultats esperats”.

Pel que fa a l’apartat tècnic, “s’ha treballat intensament en la sonorització i la il·luminació, el vestuari, el maquillatge i la sobretitulació”.

Un dels aspectes que ha remarcat l’entitat és la participació d’actors i actrius i, “sobretot, de poble. Ha estat molt nombrosa i ben variada. Cal destacar les moltes incorporacions que hi ha hagut”.

Des de La Passió han volgut transmetre “un agraïment a totes les persones d’Olesa i de la comarca que han participat aquesta temporada. També a les que han assistit a les representacions, ja que això contribueix a mantenir el lloc capdavanter que l’entitat té entre les manifestacions de cultura popular“.

Diumenge 5 de maig, el dinar de germanor ha donat per tancada la temporada 2024. Amb l’entrega de diplomes i insígnies a col·laboradors, els parlaments de balanç i un divertit concurs sobre La Passió preparat pels joves del taller d’interpretació.

A partir del mes de juny, La Passió d’Olesa començarà a plantejar la temporada 2025. Al llarg de l’estiu s’aniran preparant les novetats per començar a treballar a l’octubre.

Fotografia: La Passió d’Olesa la temporada 2024 [Aj / LPO]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat