Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia bosses escombraries Sant Andreu

La Policia Local fa la primera acció del Pla Sant Andreu Millora

Per 25 d'octubre de 2023 a les 12:00 0 339 Visites

El Pla té com a objectiu resoldre els problemes de neteja, manteniment i civisme a la via pública

Després de presentar el Pla Sant Andreu Millora la setmana passada, la Policia Local ha fet aquest divendres 20 d’octubre la primera acció. Concretament, ha obert un expedient sancionador en detectar una furgoneta que va llençar onze bosses d’escombraries de mida industrials als contenidors.

Amb l’inici del Pla Sant Andreu Millora, la Policia Local manté una estreta vigilància per afrontar conductes incíviques i, en aquest cas, destaquen que aquest tipus de residus s’han de dur a empreses especialitzades.

El nou Pla té com a objectiu resoldre els problemes a la via pública mitjançant una remodelació dels serveis municipals. Els tres eixos principals d’aquests són la neteja, el manteniment i el civisme.

Pel que fa a la neteja i manteniment, la Brigada Municipal ha creat dos equips d’intervenció; també un equip de neteja d’aigua no potable a pressió; s’ha potenciat el servei d’escombrat de les cunetes d’entrada del municipi amb màquina; s’ha posat en marxa la campanya ‘Cal escocell sense arbre’; i es farà una neteja i poda dels arbres que estan secs en la seva totalitat o parcialment.

Les accions en el cas del civisme són la prohibició d’enganxar cartells informatius a les façanes d’edificis públics o privats; s’habilitaran Espais d’Expressió Ciutadana’; s’iniciarà la campanya informativa als comerços i indústries per millorar el reciclatge; s’obrirà el canal de WhatsApp ‘Hola Sant Andreu’ on la ciutadania podrà informar d’incidències a la via pública; i la Policia Local de paisà podrà multar les infraccions.

Fotografia: Bosses d’escombraries que van llençar als contenidors [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: