Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
El corredor martorellenc Israel Núñez prendrà part aquest cap de setmana en la desena edició de La Portals, la cursa que passeja als peus de Montserrat.

La Portals torna a ser un èxit amb la inscripció de 1.500 participants

Per 4 d'abril de 2019 a les 18:00 0 943 Visites

Aquest cap de setmana, el Montserratí tornarà a gaudir d’una prova consolidada

La Portals, la prova de BTT per excel·lència que recorre la muntanya de Montserrat, ha reeditat la xifra de participants per segon any consecutiu. Amb 1.500 corredors -el màxim de participants permesos en la prova- participaran en l’edició d’enguany que homenatjarà Sandra Santanyes, qui va ser ciclista professional durant 18 anys.

La Portals 2019 presenta un nou circuit reduït que es complementarà amb el traçat clàssic i refermant la seva vessant solidària. Aquest nou circuit se suma a la Portals Clàssic, que dona la volta sencera a la muntanya de Montserrat amb un recorregut de 60 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell; i a la Portals Solidària, una pedalada de 12 quilòmetres per recaptar diners per l’associació Asdent, que busca finançament per a la recerca d’aquesta malaltia minoritària.

Aquest dissabte serà el torn de La Portals Solidària, una cursa destinada a recollir fons per a l’associació Asdent i que és oberta per a tots els públics. La prova solidària té un recorregut de 12 quilòmetres i serà qui obri la desena edició de La Portals. I diumenge, a partir de les 8.30 hores, es disputarà la prova del traçat clàssic, el de 60 quilòmetres, amb sortida i arribada a Collbató. La mitja Portals serà diumenge, a partir de les 8.30 hores, que la prova reina i recorrerà una mica més de la meitat que la prova grossa.

Els participants rodaran per Collbató, El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Esparreguera, amb un desnivell de 1.550 metres.. De l’altra, la Half Portals, una prova que recorre 38 quilòmetres i que s’adapta a participants menys acostumats a fer tirades llargues. Un dels participants serà el martorellenc Israel Núñez, qui ja sap què vol adjudicar-se La Portals.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Esparreguera, Esports