Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Rosalia Grammy Los Angeles

La sesrovirenca Rosalía anuncia àlbum i publica un nou tema

Per 12 de novembre de 2021 a les 7:00 0 658 Visites

El videoclip de ‘La Fama’ ja té més de 5.000 visualitzacions

La cantant sesrovirenca Rosalía ha publicat aquest dijous ‘La Fama’, el primer senzill del seu nou disc. Es tracta d’una nova col·laboració amb The Weeknd després de fer duet a la versió que van fer de ‘Blinding Lights’. El videoclip ja té més de 5.000 visualitzacions a Youtube.

La cançó té ritme de ‘bachata’ i ella mateixa ha explicat que volia escriure a la seva manera un tema d’aquest estil amb “una petita història sobre l’ambició. Prenent com a referent les lletres de Rubén Blades o Patti Smith i els temes d’Aventura, vaig acabar escrivint una història de romanç amb la fama”.

D’altra banda, Rosalía també ha anunciat la publicació d’un nou disc per a l’any vinent. Ho ha fet amb un missatge a les seves xarxes socials que diu “Coming soon” (‘Ben aviat’) acompanyat d’un vídeo de 16 segons on surt ballant i repetint el nom que donarà títol a l’àlbum: ‘Motomami’.

La cantant va fer l’anunci el dia que es complien tres anys de la publicació de ‘El Mal querer’, el disc que li va donar fama internacional.

 

Fotografia: Rosalía a la cerimònia dels Grammy a Los Angeles el 27 de gener del 2020 [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: