Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
portada146

La vacunació i el 14-F encapçalen la nova edició de La Bústia en paper

Per 2 de febrer de 2021 a les 7:00 0 878 Visites

Destaca un reportatge sobre la solidaritat durant la pandèmia i les iniciatives creatives dels veïns del territori

La campanya de vacunació contra la covid-19 pren protagonisme en la portada de la nova edició en paper de La Bústia. A la notícia s’explica com s’està duent a terme, des de l’inici fins al retard en l’arribada de les noves dosis. També les eleccions del 14-F en clau local, que tenen un rècord de candidats dels 10 municipis.

El reportatge està dedicat a la solidaritat dels veïns, entitats i Ajuntaments durant la pandèmia.

També destaquen les iniciatives de veïns com l’invent d’un escut de mans desenvolupat per emprenedors del territori liderat pel masquefí i resident olesà Roger González, la creació d’una aplicació per a famílies i escoles amb participació dels martorellencs Sergi Porta i Carles Porta, o els jocs dels santdreuencs Tania González, Rubén Castro i Miquel Garcia.

L’artista Eva Fernández il·lustra ‘La cultura, amb l’aigua al coll’ en solidaritat amb el sector i reivindicant-lo, i l’olesà Ricardo Peregrina ens ofereix una nova vinyeta relacionada amb la pandèmia i el carnaval.

Es poden llegir notícies de societat, successos, política, economia, comerç de proximitat, cultura i esports, que es complementa amb la secció de participació, amb l’opinió de lectors o felicitats. Tots els continguts es poden ampliar a través de codis QR.

La primera edició de l’any s’està distribuint a les bústies, punts i expositors aquests dies en els 10 municipis de difusió, aquí l’enllaç en format pdf.

Fotografia: Portada de La Bústia de gener-febrer de 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: