Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia biblioteca Sant Esteve

Sant Esteve reobre la biblioteca municipal amb nous serveis

Per 1 de febrer de 2021 a les 17:00 0 543 Visites

El Consultori Local de Collbató ja ofereix atenció a la ciutadania

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà de Sant Esteve ha reobert aquest dilluns 1 de febrer el servei un cop finalitzades les obres d’ampliació. Les instal·lacions han entrat en funcionament amb un horari d’obertura que s’adapta a la situació de pandèmia: dimarts de 9.30 a 14h, i dilluns, dimecres, dijous i divendres de 15 a 19.30h.

Entre les novetats destaca la possibilitat de retornar els llibres a una bústia a qualsevol hora i sense haver d’accedir a la biblioteca. A més, s’ha habilitat un dispositiu Moneder per facilitar la recàrrega de diners per a la impressió de documents i un punt de consulta de la Biblioteca Virtual per accedir a diferents materials.

La biblioteca ha reorganitzat el fons bibliogràfic per matèries i centres d’interès i s’han creat racons temàtics on es poden trobar obres escrites per autors locals.

Els usuaris podran fer ús dels serveis ja existents com el préstec i retorn de documents, la consulta i informació bibliogràfica, el préstec interbibliotecari, la utilització de la sala d’estudi i de treball i l’ús dels ordinadors d’accés públic.

La biblioteca s’ha posat en marxa tot seguint les mesures per evitar el contagi de la covid-19. Per tant, l’aforament està limitat a 25 persones i els documents de préstec que es retornin hauran d’estar en quarantena durant 48 hores.

Obertura del Consultori Local de Collbató

Aquest dilluns 1 de febrer també ha obert les portes el nou Consultori de Collbató. Està ubicat a les Antigues Escoles i ha iniciat la seva activitat a les 9h amb normalitat. El consultori ofereix serveis de medicina, infermeria i pediatria i compta amb dos professionals més i l’horari ampliat.

Fotografia: La biblioteca municipal de Sant Esteve reobre el seu servei [Aj]

Print Friendly, PDF & Email