Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Aprop online Martorell

Les compres online creixen a Martorell gràcies a la plataforma ‘Aprop’

Per 25 de maig de 2020 a les 17:00 0 1121 Visites

Amb servei també a Abrera, Sant Esteve, Sant Andreu i Castellví i fent costat als professionals sanitaris i la Creu Roja

L’Ajuntament de Martorell va posar en marxa a finals de febrer ‘Aprop Martorell’, una plataforma que permet al comerç local vendre els seus productes de forma online. Tot i que la iniciativa va començar just abans de l’estat d’emergència per la covid-19, en aquests últims mesos s’ha convertit en un referent de compra online a la població.

Durant el mes de març es van fer 93 comandes i a l’abril 231. Per aquest motiu s’han ampliat els lliuraments a altres localitats i ara ‘Aprop Martorell’ dóna servei també a Abrera, Sant Esteve, Castellví, Can Amat, Sant Andreu i Sant Joan Samora.

La plataforma permet incorporar no només comerços de productes de proximitat sinó comerços de tot tipus com estètica o informàtica.

El funcionament és molt senzill: els establiments pengen els seus productes i els clients compren tot el que els interessa. La comanda es fa en un sol pagament i el client la rep sencera al seu domicili mitjançant transportistes propis.

Per accedir a la compra no cal baixar cap aplicació, ja que ‘Aprop Martorell’ és una plataforma web i es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu. Els comerços han de pagar una quota de 25 euros mensuals i un 50% està subvencionat per l’Ajuntament durant el primer any. L’empresa està a punt d’obrir en altres poblacions, com Gavà i Sant Vicenç aquesta setmana i en gestió per obrir també a Sant Andreu.

Suport al personal sanitari i a la Creu Roja

Aprop Martorell ha engegat una campanya de suport al personal sanitari i sociosanitari local, enviant-los de manera gratuïta els productes que adquireixin al seu marketplace. La iniciativa reconeix la tasca d’aquest col·lectiu professional. La plataforma també duu a terme una promoció d’articles solidaris a benefici de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord.

Formulari per afegir un comerç. 

Fotografia: Un dels comerços del Mercat Municipal de Martorell que ven els seus productes online mitjançant ‘Aprop Martorell’ amb la comanda preparada [Aprop]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: