Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La-Bustia-Martorell-restaurant-les-vinyes-grup

Les Vinyes, el restaurant número 1 de Martorell

Per 21 de desembre de 2018 a les 19:00 0 2145 Visites

És l’establiment gastronòmic més ben valorat de Martorell als principals portals web especialitzats

Les Vinyes ocupa el primer lloc en la classificació dels restaurants de Martorell a ElTenedor, Google, Gastroranking i Tripadvisor. Aquest últim li ha concedit els certificats d’Excel·lència Tripadvisor durant 4 anys consecutius, del 2015 al 2018 amb el 90% d’opinions molt bones o excel·lents.

Més de 35 anys d’experiència posats al servei de la restauració, de la cuina tradicional i de mercat, avalen el projecte de l’Antonio Adamuz i la Carmen Serrano, al qual es va incorporar posteriorment el seu fill, Rubén. Les Vinyes complirà 10 anys el 2019. Concretament, va obrir el 2 de febrer de 2009, i des del restaurant han avançat que durant tot el mes del seu aniversari ho celebraran amb diferents activitats.

Les Vinyes disposa d’una extensa carta de vins per arrodonir bons àpats envoltats d’un bon ambient, tracte exquisit, proper i familiar. La seva especialitat: una gran varietat d’arrossos. Pel que fa als menús, els dies laborables el serveixen a 13,25€ (IVA inclòs) amb pa, vi o aigua o cava. El dissabte, el menú especial és de 20€ (IVA inclòs) amb pa, vi o aigua o cava. També hi ha menús per a grups. Diumenge és a la carta.

El restaurant disposa de plats i elements aptes per a clients amb intolerància alimentaria. El menjador, amb un disseny i una decoració que cuida l’últim detall, t’endinsa en el món de la vinya i el vi. Un local acollidor que té una capacitat per a unes 40 persones.

L’horari per dinar és de dilluns a dimecres de 9 a 18h i de dijous a dissabte de 9 a 17h i el diumenge d’11.30 a 18h. Per sopar l’horari és de dijous a dissabte de 21 a 23.30h. Dilluns és tancat a l’estiu i obren les nits de les vigílies de festius. Periòdicament, s’organitza un sopar especial amb maridatge de vins, cava, cerveses i altres propostes gastronòmiques i actuacions amb música en viu.

Les Vinyes forma part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que promou l’ús i consum de productes frescos del parc agrari de la comarca. Per les festes de Nadal, ens informen que obren tots els festius i només tanquen el 24, 31 a la nit i el dia 1. Podeu consultar les novetats a Facebook, Instagram i a la web del Les Vinyes Restaurant.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: