Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia Cros Escolar Martorell 2

L’Escola José Echegaray guanya el Cros Escolar

Per 9 d'octubre de 2023 a les 19:00 0 335 Visites

S’ha celebrat a Martorell coincidint amb les Festes del Roser

L’Escola José Echegaray, amb 62 punts, ha guanyat el 15è Cros Escolar que organitza el Martorell Atlètic Club i que s’ha celebrat aquest diumenge 8 d’octubre. També han participat el Juan Ramón Jiménez (21 punts), el Joan Oró (16), La Mercè (14), l’Escola Vicente Aleixandre (13), l’Institut Maria Canela (7), Els Convents (4), l’Escola Mercè Rodoreda, (3) el Pompeu Fabra i el Lola Anglada.

En nins masculí ha estat primer Youssouph Diedhiou (José Echegaray) i en nins femení la primera en creuar la meta ha estat Àneu Amorós (Martorell Atlètic).

En la categoria S8 ha guanyat Nico Rizza (independent) i Masyila Azahaf (José Echegaray). En S10 els triomfs han estat per Alan Perales (Martorell Atlètic Club) i Gabriela Asuma (Juan Ramón Jiménez). En S12 per a Iker Casanova (Vicente Alaixandre) i Eva Bou (Martorell Atlètic).

Pel que fa a la categoria Sub14 els triomfs han estat per a Biel Martínez (Martorell Atlètic) i Lia Espín (independent). I en la Sub16, per a Guillem Solé (Martorell Atlètic) i Jasmine Gabitova (Col·legi La Mercè).

El guanyador de l’Open Masculí ha estat Lluis Casanova (Martorell Atlètic) i en el Femení Anissa Harrak (independent). Del Social Masculí ha destacat Toni González (independent) i del Social Femení ho ha fet Sara Espín (independent).

Fotografies: Cros Escolar Festes del Roser [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell