Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024

L’escola som persones, 50 anys de Daina-Isard

Per 27 de febrer de 2021 a les 19:00 0 1118 Visites

Des de l’escola cooperativa d’Olesa expliquen que l’acompanyament i la proximitat a l’alumnat ha estat sempre un element clau

Ser una escola cooperativa suposa valorar el ‘nosaltres’ més que el ‘jo’, pensar com a col·lectiu i per al col·lectiu. Fa més de 50 anys, un grup de mares i pares es van coordinar per aconseguir el seu objectiu: una educació de qualitat per als seus fills i filles. L’estructura de la Cooperativa fa que la seva visió es materialitzi en llegar un projecte educatiu de qualitat a les generacions futures, mitjançant l’ajut mutu i equitatiu entre els seus socis. Aquest principi de solidaritat és sobre el que es fonamenta la nostra Cooperativa.

Partim de la base que l’escola ha de ser un lloc on els nens i nenes hi vulguin venir. Un lloc on, a banda d’unes instal·lacions que propiciïn el procés d’ensenyament-aprenentatge, trobin un entorn favorable per a establir vincles i créixer com a persones. 

L’acompanyament i la proximitat a l’alumnat ha estat sempre un element clau del nostre projecte, tenint molt present que cadascú de nosaltres requereix un acompanyament personalitzat. Som diversos i vivim en diversitat, i és per això que ens agrada atendre aquesta diversitat, innovant i prenent l’educació com a eina de millora d’una societat en evolució. Cal pensar que els infants i els joves estan plens de creativitat i d’imaginació i que, per tant, necessiten una dinàmica que respongui i potenciï aquestes actituds, mirant que siguin fonts, no únicament dipòsits.

Un projecte viu que ha anat creixent i agafant maduresa al llarg d’aquests 50 anys, però mantenint sempre el tarannà inicial: l’escola som persones. Cadascuna amb la seva realitat.

Per aquest motiu, us oferim la possibilitat de visitar l’escola de dilluns a divendres en una visita personalitzada en la qual podreu visitar les instal·lacions, conèixer el projecte i a les persones que el tiren endavant. Tota la informació aquí: admissions.daina-isard.cat

Lídia Carranza

Directora Docent del Daina-Isard, Cooperativa d’Ensenyament

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: