Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Lluis Tomas PSC Martorell

Lluís Tomàs: “M’hi deixaré la pell per aquesta ciutat”

Per 26 de febrer de 2019 a les 19:00 0 990 Visites

El candidat socialista és la segona vegada que es presenta i el PSC és el segon partit a Martorell

L’Auditori del Centre Cultural s’ha omplert de veïns, simpatitzants i militants per acollir diumenge la presentació de Lluís Tomàs com a cap de llista a l’alcaldia de Martorell pel PSC.

La candidata a Castellví, Vicky Castellanos, ha destacat d’ell que és “l’alcalde de les persones. Incansable i preocupat tant pel que l’han votat com pels que no”, en referència als 15 anys que va ser alcalde de Castellví (2000-2015).

El diputat al Congrés, José Zaragoza, ha remarcat que “els i les socialistes som els que hem estat sempre al costat de les persones, en els moments bons i en els dolents” afegint que “no som del tipus de polítics que viuen del conflicte, perjudicant a la societat, o dels que van a fer el ridícul a Waterloo”. Per últim, el diputat ha remarcat que Lluís Tomàs “sap treballar per la gent, buscant el diàleg i l’acord”.

En el torn de paraula, Lluís Tomàs ha recordat que “el PSC a Martorell ha posat per sobre dels interessos de partit el bé dels i de les ciutadanes, no com fa aquest ajuntament.” El candidat ha volgut destacar que “hem treballat des de l’oposició per estar al costat de qui més ho necessita, donant suport als pressupostos per exemple” tot i que ha recordat que “aquest tracte no ha estat recíproc per part del govern”.

Tomàs ha explicat que “tenim un projecte il·lusionant, seriós, que vol equilibrar els barris i treballar per solucionar els problemes de la gent”.  I ha afegit: “m’hi deixaré la pell per aquesta ciutat des de la proximitat, a peu de carrer, barri a barri. Els que em coneixeu sabeu que no sé fer-ho de cap altra manera”.

L’alcaldable socialista té el repte de guanyar a la població del Baix Llobregat que més vegades ha guanyat CiU, ara PDeCAT, i que es presentarà com a Junts per Martorell amb Xavier Fonollosa al capdavant.

El procés de primàries del PSC de Martorell va finalitzar amb l’elecció de Lluís Tomàs, superant a altres dues candidatures presentades, que va acabar amb la votació final entre dos candidats, el 13 de desembre. Van votar 98 militants, dels quals 51 van donar suport a Lluís Tomàs, que es va estrenar com a cap de llista l’any 2015, i 47 a Javier González, exregidor de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: