Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia concentracio Marea Blanca gener 2024 2

Marea Blanca es concentra per reclamar la construcció d’un nou CAP a Abrera

Per 6 de febrer de 2024 a les 18:00 0 427 Visites

La plataforma ha fet la crida i una trentena de persones han respost a la convocatòria

Una trentena de persones ha assistit a la concentració convocada per Marea Blanca d’Abrera per reclamar la construcció d’un nou ambulatori al municipi.

La convocatòria s’ha fet el dissabte 27 de gener davant l’Ajuntament, tal com es va acordar en una assemblea pública el passat mes de desembre, per reclamar a les administracions implicades, Generalitat i Ajuntament, els passos a seguir per fer realitat la construcció d’un nou equipament sanitari.

Des de la plataforma exigeixen “transparència, dates concretes i un calendari públic del procés urbanístic i de construcció del nou ambulatori, atès que les dates compromeses per la cessió dels terrenys de Can Morral per a la seva construcció no s’havien complert”.

També han denunciat “la situació de l’Hospital de Martorell amb relació a les llistes d’espera interminables, la manca de determinades especialitats i l’atenció general”. Alhora, han reclamat més personal assistencial i administratiu al sistema públic sanitari.

Per finalitzar l’acte, des de Marea Blanca han remarcat que informaran a la ciutadania de les reunions programades amb els grups parlamentaris del PSC, Junts i En Comú Podem, en les quals demanaran el seu compromís amb la demanda que el pressupost del 2024 de la Generalitat de Catalunya inclogui una partida per a la construcció del nou CAP a Abrera.

Abrera cedirà dos terrenys per a la construcció d’un CAP, un CUAP, habitatges assequibles i una zona comercial.

Fotografies: Concnetració per reclamar un nou CAP a Abrera [Marea Blanca]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Societat