Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Martorell Digital Help (3)

Martorell ha posat en marxa dos projectes: l’Urban Lab: Construint Futur Sostenible’ i el ‘Digital Help’

Per 18 de juliol de 2021 a les 17:00 0 1192 Visites

Un pretén acompanyar a persones, empreses i institucions cap a la transició digital i a l’altre vuit joves donaran suport digital a la ciutadania i al comerç

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha iniciat aquest dilluns la formació ‘Forma’t i Transforma: Competències Digitals’. Està dirigida a 12 joves de Martorell d’entre 16 i 29 anys, inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb interès per orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies i la digitalització.

L’objectiu de la formació és millorar la seva competència d’ocupabilitat en la segona fase del projecte ‘Martorell Digital Help’. El curs té 50 hores de durada, del 12 al 23 de juliol a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Un cop finalitzat es realitzarà una selecció de 8 dels 12 participants, els quals començaran a treballar al setembre com Agents TIC per l’Ajuntament dins un pla d’ocupació finançat per la Diputació de Barcelona.

El projecte ‘Martorell Digital Help’ és un programa integral de formació i d’inserció laboral destinat a millorar l’ocupabilitat de les persones joves en situació d’atur del municipi que tenen un perfil professional i/o acadèmic orientat cap al sector tecnològic.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha engegat el projecte ‘Martorell Urban Lab: Construint Futur Sostenible’, emmarcat en el programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació. Els objectius són la promoció del treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el sector de la construcció.

Mitjançant aquest programa, que es durà a terme fins al desembre de 2022, es pretén acompanyar a persones, empreses i institucions cap a la transició digital buscant un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari. El projecte s’ha presentat en el marc de la jornada ‘Ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis de l’Institut Català d’Energia ICAEN’.

Fotografia de portada: Formació ‘Forma’t i Transforma: Competències Digitals’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell