Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia mesures desinfeccio Masquefa

Masquefa desinfecta espais sensibles del poble

Per 17 de març de 2020 a les 12:00 0 1227 Visites

El municipi de l’Anoia ho fa a les entrades dels locals i establiments que donen servei durant l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Masquefa informa aquest dimarts de noves mesures i actuacions. Destaca la desinfecció que està fent a totes les entrades dels locals i establiments que es mantenen oberts durant aquests dies.

Els treballs inclouen els consultoris, farmàcies, forns de pa i botigues d’aliments i ho fa amb l’objectiu d’evitar la propagació i el contagi del coronavirus.

El regidor d’urbanisme i medi ambient, Enrique Gómez, explica a La Bústia que “cada dia al matí dos treballadors de la brigada municipal recorren els dos carrers principals del poble per desinfectar els accessos d’aquests espais”.

El personal va degudament protegit i, segons el responsable del servei, el component que fan servir és bàsicament amb amb aigua i llegiu.

Una altra de les decisions preses, amb la mateixa finalitat, és la de suspendre totes les activitats de caràcter públic i privat previstes en instal·lacions municipals i a la via pública.

Entre els serveis que s’han tancat hi ha equipaments municipals i tots els parcs infantils. Mentre que els serveis d’emergència (Policia Local, Brigada i Serveis Socials) es mantindran actius en tot moment.

Els serveis bàsics i mínims està garantida, com en la resta de municipis, sobretot en el cas dels col·lectius més vulnerables.

Des de l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) es canalitzaran totes les demandes dels vilatans de forma telemàtica, al 93 772 50 30 o al correu electrònic a oav@masquefa.net.

Pel que fa al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) està tancat al públic però oferirà serveis mínims només als matins laborables, fins al 3 d’abril.

Per acabar, el consistori vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic.

 

OAV es canalitzaran totes les demandes:

Tel: 93 772 50 30

Correu electrònic: oav@masquefa.net

 

Telèfons generals:

Consultes generals: 012

Urgències sanitàries i per coronavirus: 061

Estat de salut greu i necessitat d’assistència d’emergència: 112

 

Web: canalsalut.gencat.cat.

Fotografies: El personal de la brigada fan cada dia la desinfecció de les entrades dels locals i establiments abans de la seva obertura [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: