Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
Sant Esteve - La Bustia - proteccio civil

Voluntaris de Sant Esteve atenen les persones més vulnerables

Per 17 de març de 2020 a les 17:28 0 929 Visites

L’Ajuntament i Protecció Civil posen en marxa un protocol que recull les pautes a seguir mentre s’allargui el virus

Sant Esteve fa pinya per atendre les persones més vulnerables mentre s’allargui durant aquest període d’excepcionalitat provocat pel coronavirus. Així, l’Ajuntament i el voluntariat han posat en marxa un protocol que recull les pautes a seguir durant aquest temps. 

S’adreça a les persones o famílies més vulnerables i que necessiten més atenció. Aquelles que no estiguin sota el seguiment de Benestar Social poden adreçar-se al telèfon 937 713 017 (de 8.30 a 14h i de 16 a 19h) o bé a la Policia Local, al 937 714 011.

El voluntariat hi participa de forma coordinada els serveis de Benestar Social de l’Ajuntament amb l’ADF-Protecció Civil, la brigada municipal, la Policia Local. El protocol estableix les mesures d’higiene i de seguretat, es determina les pautes de neteja.

Les persones interessades a formar part de la borsa de voluntariat han de ser major de 18 anys, disposar del permís de conduir tipus B i després de superar un test per tal de garantir la no contaminació d’altres persones i entre voluntaris. El telèfon per a la gestió de voluntariat és el 937 714 864.

En altres municipis, com Martorell, Esparreguera i Gelida, els joves promouen iniciatives per facilitar la compra a les persones més vulnerables.

 

Telèfons generals:

Consultes generals: 012

Urgències sanitàries i per coronavirus: 061

Estat de salut greu i necessitat d’assistència d’emergència: 112

 

Web: canalsalut.gencat.cat.

 

Fotografia: Voluntaris a Sant Esteve a punt per servir aliments [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email