Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
Esports - La Bustia - Masquefa

Masquefa lliura els premis als millors esportistes de la temporada

Per 3 de juliol de 2019 a les 18:00 0 1100 Visites

Més de 300 persones s’apleguen en la gala a la fàbrica Rogelio Rojo

L’Ajuntament de Masquefa ha fet entrega dels premis als millors esportistes i clubs de la temporada 2018-2019. La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir les prop de 300 persones que van sopar-hi i veure desfilar les èxits de l’esport masquefí. Rafa García (futbol sala), Eider Garrido (gimnàstica), Íker Valderrama (muay thai), Clàudia Perona (muay thai) i Marc Aguilera (taekwondo) van rebre la distinció com a millors esportistes. 

La Nit de l’Esport va premiar els jugadors i clubs en tres categories diferents. Per una banda, el reconeixement de les entitats i clubs als esportistes, on s’hi van incloure Raúl Sanz (CC Masquefa), l’equip preinfantil del CB Masquefa, Adolf Serna (Club Tir Esportiu), el Club Esportiu Gas a Fons, el prebenjamí A del Club Patí Masquefa; Núria Rosell, Mireia i Natàlia Altés (Club Patinatge Artístic), Pol Pérez (Club Petanca Masquefa), el cadet i l’amateur femenins del FC Masquefa, el benjamí del FS Espardenya, el primer equip del Masquefa Tennis TaulaPablo Villajos, Marta, Jordi i Oriol Sanz (Masquefa Trial) i Joan Rosell (Moto Club Verds).

En la categoria de reconeixements individuals a esportistes masquefins que militen a altres clubs, els guardonats van ser Lucía Gómez i José Manuel Fernández (natació), Marc Quiles, Omar Amine i Pol Esfors (taekwondo), Guillem Llorens (hoquei), Llorenç Úbeda (pesca), Ethien Garrido, Juan Julián Mahicas, José Martínez, Aroney González i Lara Suárez (futbol), Héctor Gutiérrez (karts), Àlex Descalzo (mototerra) i Aitor Obrador i Víctor Obrador (gimnàstica artística).

A banda, es va reservar una categoria per als millors esportistes anomenada “Guardonats de la Nit de l’Esport 2019”, on van ser reconeguts Rafa García (futbol sala), Eider Garrido (gimnàstica), Íker Valderrama (muay thai), Clàudia Perona (muay thai) i Marc Aguilera (taekwondo).

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Masquefa