Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
LaBustia FGC MAsquefa

Masquefa millorarà l’estació i l’entorn de FGC

Per 6 de febrer de 2019 a les 7:00 0 1116 Visites

L’any 2018 el nombre de viatges en tren va augmentar un 7’5% arribant a les 107.000 validacions

L’Ajuntament de Masquefa i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han signat un acord de col·laboració per a redactar i executar un projecte de millora i adequació de l’actual estació de Ferrocarrils ubicada al municipi.

L’acord té com a objectius potenciar l’accessibilitat del tren a l’estació de Masquefa des del carrer Pujades i garantir la integració urbana de la infraestructura ferroviària dins el municipi. Així, l’actuació consistirà en la creació d’un cami de vianants i l’habilitació d’un nou enjardinament a l’entorn de l’estructura, en uns espais cedits a l’Ajuntament per FGC.

Un cop formalitzat l’acord de col·laboració, ara el consistori encarregarà i presentarà la redacció del projecte amb l’objectiu de poder-lo executar l’any 2020. L’alcalde Xavier Boquete assegura que “FGC i Ajuntament treballem de la mà per garantir la prestació òptima del servei de ferrocarril al municipi, que amb el pas dels anys s’ha convertit en un dels sistemes de transport més utilitzats pels nostres veïns”.

Per a Ricard Font, president d’FGC, “aquesta actuació millorarà la mobilitat a l’entorn de l’estació i permetrà guanyar un nou espai urbà als veïns de la ciutat”.

L’any 2018 el nombre de viatges a l’estació de Masquefa va augmentar en un 7,5% arribant a les 107.000 validacions.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Masquefa