Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia seu Comunitat Minera Olesana

Màxima espectació a les eleccions de la Comunitat Minera Olesana d’aquest dissabte amb rècord de candidats

Per 15 de març de 2024 a les 14:15 0 547 Visites

Més de 10.400 socis poden escollir d’entre 26 persones un màxim d’11 membres que formaran el nou Consell Rector de la cooperativa de l’aigua

 

La Comunitat Minera Olesa convoca l’Assemblea General Extraordinària amb eleccions al Consell Rector aquest dissabte 16 de març. Són uns comicis inèdits, després d’una convocatòria suspesa, un rècord de presentació de candidats i de posicionaments oposats que inclou retrets entre alguns candidats.

Davant de la previsió d’una gran assistència, l’assemblea i les eleccions se celebraran a El Casal d’Olesa en comptes de la seu de l’entitat.

Un total de 10.425 socis de la cooperativa de l’aigua podran votar fins a 11 persones d’entre els 26 candidats que es presenten per ser escollits membres del Consell Rector. És un rècord de presentació de candidatures, que va validar la mesa electoral reunida el 8 de març.

 

Informacions a tenir en compte

Des de la Comunitat Minera Olesana recorden que El Casal d’Olesa obrirà portes a les 16h, per facilitar les acreditacions i delegacions de vot.

A les 16.30h, en primera convocatòria i a les 17h, en segona, quan començarà l’Assemblea General Extraordinària. Per assistir a l’assemblea caldrà acreditar-se com a soci. Les acreditacions estaran obertes fins a les 20h en el cas que l’assemblea encara estigui realitzant-se.

Es podran votar un màxim d’11 candidats. Per votar amb un vot delegat cal portar el DNI original o una còpia del document del soci que delega el vot.

Per ordre de registre, els 26 candidats són: Joan Arévalo, l’actual president; Francisco Serrano, l’actual vicepresident; Josep Escarrer, vocal; Daniel Pujol, secretari; Ramon Llosa, tresorer; Jaume Font, vocal; Angelina Dalmases, vocal; Rosa Ma Arévalo, Rosa Pascual, Pere Bernadó, Jaume Francesch, Meritxell Arenas, Lluís Checa, Jordi Tarrida, Ernest Garcia, Magí Tobella, Miquel Barreres, Josep González, Llorenç Segura, Montserrat Riera, Pere Oleart, Joaquim Martín, Rafael Tena, Joan Martínez, Susana Yáñez; i Elisabeth Gomarin.

L’escrutini es farà a partir de les 20h, i seguidament es proclamaran els resultats on els sis membres més votats tindran un mandat de cinc anys, i la resta, un mandat de dos anys i mig.

 

Eleccions a la Comunitat Minera Olesana: dues cartes, dos plantejaments.

Fotografia: En aquesta ocasió, l’assemblea i les eleccions no se celebraran a la seu de la Comunitat Minera Olesana [LB/Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: