Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia Atrium La Sinia

Més de 400 inscripcions entren al sorteig dels 130 habitatges de l’edifici Àtrium de La Sínia

Per 18 d'octubre de 2023 a les 19:00 0 808 Visites

El sorteig es farà aquest dijous a la Sala de Plens de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Martorell celebra aquest dijous 19 d’octubre el sorteig públic dels 130 pisos amb protecció oficial en règim de lloguer de l’edifici Àrium, al barri de La Sínia.

Serà a les 13h a la Sala de Plens i es podrà seguir en directe a través de martorelldigital.cat, a Ràdio Martorell i al canal de YouTube de l’Ajuntament. A més, s’habilitarà l’Espai La Sínia de l’Ajuntament per les persones que vulguin assistir presencialment per seguir el sorteig.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat la importància d’aquest edifici per a la gent jove: “Aquests 130 habitatges de lloguer donaran l’oportunitat d’emancipar-se a molts joves de Martorell. També permetrà desenvolupar el seu projecte de via a les famílies i que la gent gran i persones amb algun tipus de discapacitat tinguin un habitatge accessible amb el màxim benestar possible”.

Per la seva banda, el regidor d’Habitatge, Mario Céspedes, ha explicat que “tant l’edifici Àtrium com l’edifici Àgora, les dues promocions de protecció oficial que hem impulsat des de l’Ajuntament de Martorell, són edificis moderns, que compleixen amb els màxims estàndards d’eficiència energètica i sostenibilitat”.

 

Funcionament del sorteig 

La llista definitiva de participats compta amb més de quatre-centes inscripcions. Els 130 habitatges s’adjudicaran per l’ordre determinat en el sorteig. Per a la seva realització, en primer lloc s’introduiran els números que corresponen a cada participant en les urnes, que marcarà l’ordre amb el qual les persones seran citades posteriorment per escollir habitatge.

Es farà per ordre de contingents, començant per les unitats de convivència amb persones amb mobilitat reduïda (número 1) i acabant pel contingent general (número 8). Per cadascun d’aquests es farà un sorteig, que correspondran amb 8 urnes.

S’extraurà un número de cada contingent amb un ordre ja marcat: unitats de convivència amb persones amb mobilitat reduïda; unitats de convivència amb algun membre amb discapacitt intel·lectual; famílies monoparentals; famílies nombroses; persones amb 65 anys o més; unitats de convivència amb menors a càrrec; joves entre 18 i 40 anys; i general.

Cada sol·licitud podrà participar en tants contingents com requisits especials compleixi. A més, totes entraran també en el sorteig del contingent general.

Fotografia: L’edifici Àtrium del barri La Sínia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat