Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia crema un cotxe i contenidors Olesa

Un cotxe i dos contenidors, calcinats en un incendi a Olesa

Per 10 de març de 2019 a les 18:00 0 1181 Visites

La Policia Local ha obert una investigació i de moment no s’ha produït cap detenció per l’acció que es considera intencionada

La matinada de divendres a dissabte han cremat dos contenidors, un vehicle i un rètol d’una botiga, al carrer Alfons Sala d’Olesa al costat de la plaça de la Sardana. També han quedat afectats balcons, part de la façana i un aparador de l’establiment ubicat als baixos del bloc. Cap a les 5h, segons veïns dels habitatges pròxims que han estat testimonis de les flames, hauria començat un incendi d’un contenidor.

Tot i la rapidesa en arribar de la Policia Local i Bombers, les flames es van estendre i van acabar calcinant els dos contenidors, el cotxe que estava estacionat i el rètol de la botiga. També s’ha vist afectada part de la façana, balcons i l’aparador comercial. Fins i tot, el foc ha arribat a dos arbres. Els indicis apunten a una acció intencionada.

Des de la Policia Local han explicat a La Bústia que “s’ha obert una investigació” per saber l’autoria dels fets. De moment no han detingut a ningú i no poden aclarir si aquesta acció estaria relacionada amb altres incendis intencionats de contenidors que ha patit el municipi en reiterades ocasions.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: