Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
Accient trànsit Esparreguera

Mor una dona de Piera en un accident de trànsit a Esparreguera

Per 15 de novembre de 2018 a les 19:00 0 890 Visites

El Servei Català de Trànsit informa que la matinada del dia 12 de novembre es va produir un accident mortal a l’A-2 al terme municipal d’Esparreguera.

Per causes que encara s’estan investigant, es van registrar dos accidents consecutius amb diversos turismes implicats al punt quilomètric 582, a l’alçada del pont de Magarola, en direcció Barcelona.

Com a conseqüència d’un dels sinistres, va morir atropellada una dona, la conductora d’un dels vehicles accidentats, que en aquell moment era fora del seu cotxe. La víctima mortal és J.P.D.Ch, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Piera. A més, també hi havia afectades dues persones ferides greus, traslladades a l’hospital de Bellvitge i una de lleu, traslladada a l’hospital de Martorell.

Arran de la incidència, es va activar vuit patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l’afectació viària, l’A-2 va patir restriccions en els dos sentits fins a les 09.27 h aproximadament. En el tram de l’accident es va formar fins a 6 km d’aturades en direcció Barcelona. Es va crear un gran col·lapse de trànsit des de Collbató i per l’interior d’Esparreguera.

Print Friendly, PDF & Email