Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia tunel B40 Voltrera Abrera 1

Nova data per obrir la B-40 entre Abrera i Viladecavalls

Per 20 de desembre de 2023 a les 7:00 0 3375 Visites

A principi de desembre La Bústia avançava que l’entrada en funcionament del túnel es posposava al gener i ara s’ha anunciat que es preveu pel 30 de gener del 2024

El govern espanyol treballa amb la data del 30 de gener per a obrir el tram de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls. Encara que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana no ho ha anunciat oficialment, s’ha detallat durant l’assemblea general de l’Arc Metropolità aquest dimarts davant d’alcaldes i representants municipals.

La Bústia va avançar el 5 de desembre que es posposava l’obertura al mes vinent. Aquest era un nou retard, tenint en compte que anteriorment s’havia fixat pel 30 de novembre i després per la primera quinzena de desembre.

El segon tinent d’alcalde de Terrassa, Xavier Cardona, ha fet públic l’anunci de l’executiu espanyol davant del qual l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha mostrat el seu escepticisme: “Ja no em crec res”, ha dit.

Fonollosa ha destacat el gran greuge que pateixen el Baix Llobregat i el Vallès Occidental, “les dues zones més dinàmiques des d’un punt de vista econòmic del país” i que han patit una mala connexió històrica. Portem 12 o 13 anys d’espera des que va començar a construir-se el túnel i ens van dient dates que es van posposant, és demencial no tenir ja la connexió oberta”.

 

El túnel de la B-40 rep el nom de Voltrera mentre s’espera la data d’obertura

La ministra Raquel Sánchez parla de l’obertura del tram de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls

Les obres de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls encaren la recta final

Fotografia: Cartells indicatius del túnel Voltrera de la B-40 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Economia