Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia marihuana Sant Esteve

Nova intervenció policial per una plantació de marihuana a Sant Esteve

Per 17 de juny de 2020 a les 10:55 0 894 Visites

Amb tres homes detinguts, un d’ells a presó amb antecedents, per 800 esqueixos i 100 plantes de cànnabis

Agents dels Mossos de Martorell van detenir dissabte tres homes de nacionalitat espanyola, entre 39 i 62 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. A Sant Esteve es va desmantellar una altra plantació el mes de març, i aquest dimarts s’ha desplegat un dispositiu a Castellví i a altres 5 poblacions més.

L’alerta la va donar la Policia Local el mateix dia, 13 de juny a les 5 de la tarda, quan va localitzar diversos vehicles carregats amb material utilitzat habitualment per instal·lar plantacions de marihuana a prop d’una casa a 4 vents en la urbanització Masia Bach.

Les dotacions policials es van adreçar al lloc i van identificar a les tres persones que hi havia a l’habitatge. La casa tenia aparells d’aire condicionat i material elèctric al terra del jardí i van localitzar una plantació de marihuana al seu interior.

En la intervenció es van trobar amb 800 esqueixos al menjador i 100 plantes més de cànnabis a la planta superior. Els agents també van comprovar que una de les habitacions s’utilitzava per assecar les plantes, i al garatge una instal·lació preparada per cultivar marihuana.

Davant les evidències, els agents van detenir els tres homes, un d’ells amb dos antecedents de la mateixa tipologia delictiva, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Dos dels arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells. El tercer detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera que el citi el jutge.

Fotografies: En la intervenció, els agents van trobar 800 esqueixos al menjador, 100 plantes i instal·lacions per cultivar marihuana [Mossos]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: