Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Parc Rural Montserrat (3)

Olesa acull la primera edició del mercat del Parc Rural de Montserrat

Per 16 de maig de 2022 a les 18:00 0 795 Visites

La jornada ha comptat amb paradistes, activitats, música i un dinar popular

Olesa ha acollit la primera edició del mercat del Parc Rural de Montserrat que s’ha celebrat el dissabte 7 de maig. Des de l’organització asseguren que ha resultat tot un èxit “atès al número de paradistes i visitants que van participar-hi”.

En total 19 paradistes van instal·lar les seves parades a partir de les 10h per atendre el públic. Hi havia venedors de formatges, d’aliments d’horta, mongetes i cistelles ecològiques. Tots els productes alimentaris eren de proximitat. També hi van participar paradistes artesans de l’Associació Terra i Mans.

Durant el matí es van celebrar activitats lúdiques com un taller infantil a càrrec de l’entitat Fal·lera Olesana o la visita guiada a l’exposició ‘Temps de marges i barraques’. Una de les més destacades va ser el showcooking del xef manresà Jordi Llobet.

La jornada va estar amenitzada pel grup musical Julivert i va finalitzar amb un dinar popular a càrrec de l’Associació Cultural La Festa dels Miquelets.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, la segona ja té lloc i data: serà el 12 de juny a la plaça Pati de Can Casas al Bruc.

Fotografies: Primera edició del mercat del Parc Rural de Montserrat a Olesa [Parc Rural del Montserrat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: