Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia exposicio Teniem por pero calia sortir 8

Olesa acull l’exposició ‘Teníem por però calia sortir’ sobre la lluita pels drets LGTBIQ+

Per 3 de juny de 2024 a les 7:00 0 159 Visites

Es pot visitar fins al 18 de juny a l’Espai Jove L’Escorxador

L’Espai Jove L’Escorxador d’Olesa acull, fins al 18 de juny, l’exposició ‘Teníem por però calia sortir‘. S’ha inaugurat el 30 de maig en un acte que ha comptat amb l’assistència de la regidora de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+, Laia Montes.

La mostra fotogràfica rescata el testimoni de les persones activistes que van viure les etapes més fosques de la lluita pels drets LGTBIQ+. Les fotografies mostren com, malgrat la violència, els silencis obligats i les perversitats del sistema, aquestes persones tenen l’energia de continuar lluitant per aquesta comunitat.

Les catorze cares visibles del projecte són Antoni Prades, Armand de Fluvià, Jordi Petit, Silvia Reyes, Paulina Blanco, Maria Giralt, Núria Casals, Mercè Otero, Jordi Barceloneta, Alpe Conceptes, Bea Espejo, Quim Roqueta, Clara Palau i Sofia Bengoetxea.

El projecte és obra del fotògraf Aitor Fernández i de la periodista Verónica Taranilla. Ha comptat amb el suport d’entitats LGTBIQ+ de referència com la Fundació Enllaç. el Casal Lambda o Ca la Dona i el finançament de l’Associació DateCuenta i la Diputació de Barcelona.

Fotografies: Exposició ‘Teníem por però calia sortir’ a Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: