Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia foguera Olesa festa major

Olesa no té Festa Major però gaudeix d’un Sant Joan especial

Per 23 de juny de 2020 a les 7:00 0 1179 Visites

Els actes es poden seguir telemàticament i també hi ha espectacles presencials amb reserva prèvia

La dita popular diu que “Per Sant Joan a Olesa la fan”, no obstant, la crisi sanitària del coronavirus ha impedit organitzar la Festa Major d’Olesa. De totes maneres, l’Ajuntament ha muntat una festivitat de Sant Joan especial amb activitats virtuals i presencials. Enguany és una celebració diferent, ja que no es permeten les aglomeracions, però del dimarts 23 al diumenge 28 de juny, Olesa està de festa. 

Dins del programa d’activitats de la celebració de Sant Joan hi ha cinc espectacles presencials i gratuïts. Per poder assistir-hi s’ha de reservar l’entrada prèviament a través d’aquest enllaç per tal de poder fer un control de l’aforament. Els actes virtuals es poden seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

L’inici de la festa és el dia 23 de juny, coincidint amb la nit de Sant Joan. Entre les activitats hi destaquen l’espectacle ‘Moltes gràcies’ amb Quim Masferrer i l’encesa de la foguera, que serà sense públic però es podrà veure des de casa o a través de les xarxes socials municipals. A partir de les 23.59h, els DJ Rafa Martínez, Pablo Picón, Quim Clark i Rafa González han preparat una sessió de música per celebrar la festa a casa.

El dimecres 24, l’Associació de Geganters i Nans d’Olesa, amb les seves gralles, protagonitzen les matines per donar la benvinguda al dia de Sant Joan. A partir de les 12.30h se celebra un vermut confinat acompanyat del Dj Rafadejotadeu, que es podrà seguir en directe a l’Instagram i Facebook de l’artista. A la tarda, ‘Resistència club’ amb Jordi Callau i DJ i l’espectacle familiar ‘Ni cap ni peus’ de Circ Vermut, aquest últim es fa de forma presencial i amb entrada prèvia.

El dia 25, festiu local, les activitats arrenquen amb el vermut confinat amb DJ Pablo Picón. A la tarda, espectacle ‘Un país de conte’ de Carles Cuberes i ‘Nit de cançó marinera’ amb Neus Mar Quintet. Dissabte 27, a partir de les 19.30h, concert amb Lindy Hoppers Band i diumenge 28, per tancar la festa, concert amb la Cobla Vila d’Olesa. Els quatre espectacles es poden seguir en directe de forma presencial.

Olesa Cultura Confinada

Més enllà dels actes festius, aquest any el municipi també celebra ‘Olesa Cultura Confinada’ amb espectacles online. Els dies 23, 24 i 25 de juny, al canal de YouTube de la UEC es pot gaudir amb l’obra “Taxi!!!”, de Ray Cooney. El divendres 26, Olesa Ateneu ofereix l’àgora ‘L’ús de les dades biomètriques’ a través del següent enllaç: https://meet.jit.si/OlesaAteneu.

Programa de la Festa Major d’Olesa 2020.

Fotografia: Enguany també hi haurà l’encesa de la foguera però serà sense públic [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: