Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
labustia solar lloguer

Olesa promou 33 habitatges nous de lloguer

Per 26 de març de 2019 a les 12:00 0 1237 Visites

L’ajuntament posa els terrenys i la Generalitat els edifica

La Generalitat ha anunciat la construcció de 33 habitatges de lloguer assequible a Olesa de Montserrat, dins la convocatòria que preveu promocions a diferents municipis de Catalunya. Aquestes promocions formen part de la tercera convocatòria del Programa de Lloguer Assequible promogut amb l’objectiu de donar un nou impuls al parc d’habitatge públic.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha cedit tres solars ubicats al sector del carrer Indústria i es desenvoluparan en tres promocions. Segons ha detallat el regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, “per aconseguir aquestes tres promocions a càrrec de la Generalitat l’Ajuntament ha posat damunt la taula l’alta demanda de lloguer assequible que hi ha a Olesa, sobretot entre col·lectius com el jovent i la gent gran. I donat que l’ajuntament no pot fer front a aquestes promocions amb fons propis, la millor opció era cedir solars que fessin possible el projecte”.

Les noves promocions de pisos de lloguer assequible, se sumaran als 49 habitatges que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adquirit a Olesa, i que fins ara eren propietat d’una entitat bancària.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Olesa de Montserrat