Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia premi Accelera Martorell 1

Paco Esmatges guanya els premis ‘Accelera Martorell’

Per 20 de desembre de 2023 a les 18:00 0 278 Visites

Amb el seu projecte ‘Bat-Lab’ de renovació de bateries de vehicles elèctrics

El martorellenc Paco Esmatges ha estat el guanyador de la 3a edició dels premis ‘Accelera Martorell. Reptes de la Mobilitat Sostenible’. Ho ha fet amb el seu projecte ‘Bat-Lab’ de renovació de bateries de vehicles elèctrics. Ha estat premiat amb 1.500 euros.

L’alcalde Xavier Fonollosa li ha lliurat el guardó aquest dimarts al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Aquest programa d’emprenedoria està impulsat per l’Ajuntament i pel Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible.

Un total de set alumnes (cinc de Martorell, un de Masquefa i un altre de Sant Andreu) han presentat els seus projectes en el concurs.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, ha dit que “el programa ha format gratuïtament, des de setembre, un total de 15 persones”, titulades en Cicles Formatius de Grau Superior, estudiants de Graus Universitaris d’enginyeria o professionals d’empreses i emprenedors interessats en el sector de la mobilitat.

Els participants “han gaudit de 60 hores de formació tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial i d’un acompanyament personalitzat en forma de mentories”.

Per concloure el curs, els alumnes han hagut de desenvolupar projectes basats en la innovació i la tecnologia que trobessin solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

Paco Esmatges ha guanyat el premi amb Bat-Lab, “un servei especialitzat que intervingui en el hardware dels vehicles elèctrics de manera equilibrada. Un taller específic per reparar bateries elèctriques o per certificar-ne el seu bon estat”.

Fotografies: Acte de lliurament del premi ‘Accelera Martorell’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat