Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Campanya Nadal Sant Andreu tots els premiats

Pepi Capón guanya el cotxe de la Campanya de Nadal de Sant Andreu

Per 9 de gener de 2019 a les 19:00 0 870 Visites

El sorteig celebrat al Teatre Núria Espert reparteix 6.000€ en vals de compra, un cotxe i altres premis

La santandreuenca Pepi Capón ha estat la guanyadora d’un Dacia Sandero, el premi estrella de la Campanya de Nadal del comerç local. El sorteig dels premis s’ha celebrat aquest divendres dia 4 de gener al Teatre Núria Espert i a través d’una pantalla gegant a l’exterior, amb repartiment de brou calent. En total s’han repartit 10 vals de compra per un valor total de 6.000€, dues paneres i el cotxe.

Per optar als premis, els clients havien de dipositar els tiquets de compra degudament omplerts amb les dades necessàries a l’urna de qualsevol del centenar d’establiments participants. Com els últims anys, l’Ajuntament ha impulsat la campanya del comerç local que organitza conjuntament amb l’ACSSAB.

D’altra banda, 36 comerços han participat en el concurs d’aparadors que ha premiat els 4 millors guarniments, un per a cada barri comercial. Del Nucli Antic, Flors i Detalls Montse Guardia; del Centre-La Plana, Perruqueria Cim; del Palau-La Solana, Gessamí herboristeria i Centre de Teràpies; i del Mercat: El Racó Verd.

Han estat valorats pels establiments organitzadors i col·laboradors de la Campanya de Nadal, representants de l’Ajuntament, l’ACSSAB, l’Asociación de Comerciantes de La Solana i El Mercat. El premi és una estada de cap de setmana per a dues persones i una plaça commemorativa.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: